Byggprojektledare till region Syd

Vill du vara med och göra avtryck på Sveriges fiberkarta?

Vi på byNet är tillsammans med vårt moderbolag IP-Only telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige – vi älskar det fria och öppna internet. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt.

Vi söker nu två byggprojektledare som ska driva utbyggnaden av fiber i Skåne och Blekinge. I rollen som byggprojektledare kommer du projektleda våra kunder genom byggnationen och säkra tidsplanering med både interna och externa kontakter. Du kommer ingå i ett team bestående av en projektör, projektadministratör, markavtalskoordinator samt en strategisk projektsamordnare.

Tjänsten innefattar till stor del arbete ute i fältet med både kunder och leverantörer men även en hel del administrativt arbete. Du är ansvarig för löpande uppföljning av projekten såväl ekonomiskt, kvalitetsmässigt som tidsmässigt.

Vi tror att du har jobbat ett antal år med bygg och-/eller markentreprenader och att du ser dig som en lösningsorienterad och kundfokuserad person. Öppenhet och social kompetens väger tungt för oss.

Din profil
Som person är du självgående och har förmågan att identifiera rätt prioriteringar och att göra kunden nöjd utan att tappa i effektivitet eller lönsamhet! Att våga tänka nytt och våga tänka bättre är något vi ser positivt på. Då du koordinerar flera projekt i olika stadier samtidigt ställs det höga krav på planering och samordningsförmåga. Det är viktigt att du är social, kommunikativt skicklig och trivs med mycket kundkontakt.

byNet är ett starkt värderingsdrivet företag och vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

  • Flerårig erfarenhet av projektledning inom bygg och/eller markentreprenader
  • Erfarenhet från fiberteknik är  mycket meriterande
  • Ansvarsfull
  • Kan ta egna initiativ och beslut
  • Strukturerad och noggrann
  • Erfarenhet av arbetsledning är mycket meriterande

Arbetsplats byNet
byNet är inne i en expansiv fas där ett viktigt ledord är ”fart med kvalité”. Förändringar är en del av byNets DNA där ingen dag är den andra lik. Hos byNet ses utveckling som en naturlig del av vardagen där processer ständigt förfinas. Dina idéer på förbättringar är välkomna och du har stor chans att påverka ditt arbete. Vi har högt i tak och har en nära relation till våra kollegor. Vi gillar att utväxla tankar och bjuda på skratt – vi har ett öppet hjärta.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Malmö. Tjänsten innebär en del resor i Skåne och Blekinge.
Lön: Månadslön enligt ö.k.
Sista ansökningsdag: 2017-09-10

Intervjuer kommer ske löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om rollen, hör gärna av dig till Per Carlbom (regionschef i syd) eller mig Emelie Andersson (HR-specialist).