Projektledare till Örebro

Vi söker nu dig som vill vara ansvarig för våra fiberprojekt i Örebro.

Som projektledare kommer du leda ett team bestående av byggledare, och regionala projektörer. Huvudfokus i rollen kommer att ligga på att projektleda våra kunder genom byggnationen med både interna och externa kontakter. Du är ansvarig för löpande uppföljning av projekten såväl ekonomiskt, kvalitetsmässigt som tidsmässigt. Tjänsten innefattar arbete ute i fält med både kunder och leverantörer.

Din profil
Vi tror att du har en gedigen erfarenhet från bygg och-/eller markentreprenader samt har haft ledande positioner. Du är självgående och har förmågan att identifiera rätt prioriteringar och att göra kunden nöjd utan att tappa i effektivitet eller lönsamhet!

För att lyckas i rollen som projektledare bör du vara strukturerad, ansvarfull och är bekväm i att ta egna initiativ och beslut. Då du koordinerar flertalet leveranser i olika stadier samtidigt ställs det höga krav på planering och samordningsförmåga. Det är viktigt att du är social, kommunikativt skicklig och trivs med mycket kundkontakt. Det är därmed meriterande om du har erfarenhet från kommunikationsbranschen.

Kvalifikationer

  • Du har relevant akademisk examen (gärna civ.ing.) eller lång erfarenhet inom byggsektorn.
  • Flerårig erfarenhet av projektledning och arbetsledning.
  • Det är meriterande om du innehar goda kunskaper om det regelverk som styr entreprenadens ekonomiska och juridiska förutsättningar

Arbetsplats byNet
byNet är inne i en expansiv fas där ett viktigt ledord är ”fart med kvalité”. Förändringar är en del av byNets DNA där ingen dag är den andra lik. Hos byNet ses utveckling som en naturlig del av vardagen där processer ständigt förfinas. Dina idéer på förbättringar är välkomna och du har stor chans att påverka ditt arbete. Vi har högt i tak och har en nära relation till våra kollegor. Vi gillar att utväxla tankar och bjuda på skratt – vi har ett öppet hjärta.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader inledande provanställning

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Örebro, tjänsten innebär resor.

Lön: Månadslön enligt ö.k.

Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Tillträdesdag: Omgående

Om det låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan.