Regional projektör till region Syd

Trivs du i en utåtriktad roll där du får användning för din tekniska kompetens?

byNet växer och söker dig som är en erfaren nätplanerare/projektör som vill vara med att utveckla nya affärsstrategier med mål att skapa mervärde för våra kunder. Du kommer ingå i ett team med byggprojektledare och säljare. Huvudfokus kommer ligga på att ansvara för den tekniska helheten i nätbyggnationen inom respektive projekt. Tjänsten innefattar en del arbete ute i fält med både projektledare och entreprenörer.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad nätplanerare/fiberprojektör eller som har motsvarande erfarenhet. Har du arbetat ett antal år med fiberteknik på den svenska marknaden är det meriterande.

Vi ser att du är noggrann, ansvarstagande och flexibel med ett stort tekniskt intresse. Du är engagerad i ditt jobb och mån om att leverera ett gott resultat samtidigt som du är lösningsorienterad och gärna tar egna initiativ. Öppenhet och social kompetens väger tungt för oss. Då du arbetar i flertalet projekt samtidigt ställs det även höga krav på planering och samordningsförmåga.

byNet är ett starkt värderingsdrivet företag och vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

  • Flerårig erfarenhet av projektering/nätberedning inom bygg och/eller konstruktion
  • Min. 3-årig gymnasiekompetens inom ex el/tele
  • Meriterande om du har kunskap inom fiberteknik
  • Noggrann
  • Analytisk
  • God planläggnings och uppföljningsförmåga
  • Stort tekniskt intresse
  • God datorvana, Office och informationssökning
  • B-körkort
  • Vi står med intern utbildning

Arbetsplats byNet byNet är inne i en expansiv fas där ett viktigt ledord är ”fart med kvalité”. Förändringar är en del av byNets DNA där ingen dag är den andra lik. Hos byNet ses utveckling som en naturlig del av vardagen där processer ständigt förfinas. Dina idéer på förbättringar är välkomna och du har stor chans att påverka ditt arbete. Vi har högt i tak och har en nära relation till våra kollegor. Vi gillar att utväxla tankar och bjuda på skratt – vi har ett öppet hjärta.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Region Syd, innefattar Halland, Blekinge, Skåne. Lämplig placeringsort kan vara Malmö, Helsingborg alternativt Ängelholm. Tjänsten innebär en del resor.
Lön: Månadslön enligt ö.k.
Sista ansökningsdag: 2017-08-30

Om det låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan.

Intervjuer kommer ske löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.