Projektadministratör till Söderköping

Vill du arbeta i en koordinerande roll i ett växande bolag?

Vi på byNet är tillsammans med vårt moderbolag IP-Only telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige – vi älskar det fria och öppna internet. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt.

byNet söker just nu en projektadministratör till Region öst. I tjänsten kommer du ha ett nära samarbete med vår strategiska projektsamordnare, byggprojektledare och projektör. Du kommer utgöra deras administrativa stöd och hjälpa dem att förenkla processer och rutiner i arbetet.

I rollen kommer du även få administrera kundsamtal/kundmail och löpande ge information till våra kunder både före och under projekten. I dina arbetsuppgifter ingår även att samordna tillståndsansökningar från exempelvis kommun och Länsstyrelse samt hantera inkomna markavtal i samarbete med markavtalskoordinatorn.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad administratör eller har minst 3–4 års motsvarande erfarenhet från arbetslivet. Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen men det är inget krav. Det viktiga är att du har rätt personlighet; att du är en jordnära självdriven person som innehar en god serviceförmåga.

För att trivas hos oss är det betydelsefullt att du gillar att arbeta flexibelt och att du kan anpassa dig efter förändrade prioriteringar. En framgångsfaktor i den här tjänsten är även att du har en god kommunikations- och uppföljningsförmåga då du har flera kontaktytor i din roll.

Kvalifikationer
• Ansvarskännande och självdriven
• Serviceminded
• Noggrann
• God datorvana, Office och informationssökning
• B-körkort

Arbetsplats byNet
byNet är inne i en expansiv fas där ett viktigt ledord är ”fart med kvalitet”. Förändringar är en del av byNets DNA där ingen dag är den andra lik. Hos byNet ses utveckling som en naturlig del av vardagen där processer ständigt förfinas. Dina idéer på förbättringar är välkomna och du har stor chans att påverka ditt arbete. Vi har högt i tak och har en nära relation till våra kollegor. Vi gillar att utväxla tankar och bjuda på skratt – vi har ett öppet hjärta.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månader inledande provanställning
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Söderköping. Tjänsten innebär en del resor.
Tillträdesdatum: Omgående
Lön: Månadslön enligt ö.k.
Sista ansökningsdag: 2017-05-21

Om det låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till HR, Emelie Andersson på emelie.andersson@bynet.se eller ringa på 072-514 00 38.